Ett brev från Sommaren

Kära Norden,

jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit oftare. Jag har haft fullt upp med allt möjligt, som du säkert vet. Här i södern har jag haft det väldigt bra, som vanligt, men nu känns det som att jag vill komma hem igen. Dels för att jag saknar dig, dels för att Hösten just meddelat att han tänker komma på besök snart. Och du vet att jag inte kommer överens med honom.

Jag lät Valborg meddela om min ankomst i år. Jag hoppas att hon levererade sin present precis så som jag bett henne att göra. Jag bad henne ta med sig en gnutta värme från södern och en hel del solsken och sedan sprida det ut över hela dig. Ja och vitsipporna och liljorna var en liten bonus, jag hoppas du gillade dem också!

Jag är alltså på väg hemåt. Det tar dock en liten tid innan jag kommer fram. Människorna här i södern är ganska envisa och vill inte låta mig lämna dem sådär bara. Men jag tror att jag hinner avlägsna mig i god tid innan Hösten har hemmastadgat sig. Jag vet att jag har anlänt senare än väntat tidigare, men jag försöker komma i tid i år.

Jag lovar att meddela närmare när jag börjar närma mig. Men du kan ju redan plocka fram alla saker du brukar använda medan jag är på besök – bara för att minska på stressen när det sedan är dags att välkomna mig. Jag vill inte att du ska stressa för min skull i onödan.

Jag tror jag ska fortsätta att packa min kappsäck nu – jag kommer ju inte iväg förrän allting är packat. Jag saknar dig verkligen, kära Norden, och du vet det. Jag känner mig som hemma hos dig. Och nu är jag på väg tillbaka. Vi ses snart igen!

Med varmaste hälsningar, din vän,

Sommaren

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s